online konzultáció

A legkényelmesebb az online ügyintézés, élj vele bátran!

Vitathatatlan előnye van az online térnek a jelenlegi helyzetben. Nem kell otthonról kimozdulni, nincs fertőzés és mindezek mellett még időt is spórolunk.

Legyen az egy biztosítás vagy hiteligényléshez való bankválasztás, a saját otthonodban, a számítógép előtt ülve biztonságosabban és nyugodtabban intézkedhetsz. Nagy valószínűséggel így sokkal jobban oda tudsz figyelni a részletekre és helyesebb döntést hozol. El sem hiszed, mennyi terhet veszünk le a válladról azzal, hogy szakértő segítséget biztosítunk a számodra, akitől online megbeszélés keretében megtudhatod a számodra elérhető optimális lehetőségeket.

Válasszunk együtt bankot

A számlavezetés, különböző típusú hitelek, befektetési lehetőségek bankonként eltérő konstrukciókkal elérhetőek. Mindenki szeretné a lehető legolcsóbban megúszni a pénzügyi tranzakciókat, számlavezetést, hiteldíjakat és a befektetéseket is jó lenne rugalmasan kezelni, a lehető legnagyobb hozamot elérni.

Az igények különbözőek, személyenként, cégenként más és más a prioritás. Nálunk egyben láthatod és az online konzultáció alkalmával elmagyarázzuk az ajánlatok közötti különbségeket, felteheted kérdéseidet és felhívjuk a figyelmedet az apró betűs részekre is. Bankfüggetlen tanácsadóink fő feladata, hogy a Te érdekeidet nézze.

Odafigyelünk biztosításaidra

Minden biztosításod egy kézben lehet még akkor is, ha több különböző biztosítónál van szerződésed. Mit jelent ez valójában? Mindenre odafigyelünk és elintézzük a szükséges adminisztrációt. Emlékeztetünk a fizetnivalókra és rendszeresen felülvizsgáljuk a szerződést, hogy Te mindig a legjobban járhass. Mindezért fizetned sem kell, mert a munkadíjunkat a biztosítóval rendezzük.

Kezeljük befektetéseidet

Szeretnéd befektetni megtakarított pénzed, de nincs időd a odafigyelni a napi változásokra? Nem is kell, online konzultáció keretében megbeszéljük, hogy mi a célod és kezeljük helyetted a befektetéseket, illetve rendszeresen tájékoztatunk a hozamokról. Szolgáltatásunk számodra térítésmentes, a bankkal számolunk el, téged semmilyen költség nem terhel.

Pénzügyi megoldásaidhoz, biztosításaidhoz jelenleg a legjobb megoldás az online ügyintézés. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma és eláruljuk, hogy személy szerint neked miben tudunk segíteni.

Fordulj szakértőnkhöz!


KONZULTÁCIÓT KÉREK