Egészségbiztosítás, mert így könnyebb

Amíg egészségesek vagyunk, addig ritkán foglalkozunk az egészségbiztosítás témájával, a megnövekedett várólistákkal, a hálapénzzel, a kiszolgáltatott kórházi körülményekkel, a hazai gyógyulási esélyekkel.

Egészségbiztosítás magánszemélyeknek

Időnként kísérőként, látogatóként szembesülsz az oly sok türelmet igénylő helyzetekkel és együttérzéssel hallgatod ismerőseid bosszúságokkal teli beszámolóit. Mégis akkor kerülnek leginkább fókuszba a problémák, amikor legközelebbi hozzátartozóid által vagy saját bőrödön  kell megtapasztalnod a tehetetlenséget. Ilyenkor azonnali segítség kell, ami létezik is. Mindössze előre kell gondolkoznod, és megelőzheted azt, hogy méltatlan körülmények között kerüljön sor egy kezelésre vagy műtétre, több hónapos várólistára kerülj vagy hatalmas anyagi terhet jelentsen, ha mindezeket el akarod kerülni.

Amennyiben kapcsolatba lépsz velünk, személyre szabott tájékoztatást biztosítunk. Minden részletre kiterjedően felvilágosítunk, hogy valóban felelős döntést hozhass!

TÁJÉKOZTATÁST KÉREK (https://dokitokosan.hu/kapcsolat/)

Mit jelenthet számodra az egészségbiztosítás?

  • Magánellátást a tagsági díj szerint.
  • Nagyértékű diagnosztikát, amire nem kell hónapokat várnod.
  • Egynapos sebészetet, hogy minél hamarabb megszabadulj a bajtól.
  • Rehabilitációt, hogy biztonságosan és hatékonyan gyógyulhass.
  • A kieső jövedelmed pótlását, hogy a gyógyulásod ideje alatt se legyenek anyagi gondjaid.

Mindezek után mentesülhetsz a várólistáktól és a kínos hálapénz érzését sem kell átélned. Nem kell kiszolgáltatott körülmények között keseregned gyógyulási esélyeid miatt. Kedvesed és a magad biztonsága érdekében érdemes mérlegelni lehetőségeidet, mielőtt még kapkodni kellene. A hirtelen jött betegség egyébként is leterheli az egész családot, nincs szükség arra, hogy a folyamatos bosszankodás is úrrá legyen hangulatotokon.

Ugye benned is felmerült a kérdést, hogy mindezt mennyiért kaphatod meg? Meg fogsz lepődni, mennyire megéri, de az egyéni konzultáció kihagyhatatlan, hogy lássuk, mi lenne a legelőnyösebb megoldás.

Jó ha tisztában vagy az alábbiakkal is:

Egészségbiztosítási törvény

A legutóbbi törvényi változások melléklete (1995. évi CXVII. tv. 95. § 6 pont), ami kitér a kockázati biztosításokra. A kockázati biztosítások két fontosabb fajtája van: a fájdalomdíj jellegű biztosítások és a szolgáltatás alapú egészségbiztosítás. A szolgáltatás alapú egészségbiztosítás, ahol a dolgozó pénz helyett elsősorban magán-egészségügyi ellátást kap.

Egészségbiztosítás 2019

Gyakorlatilag, amit ma meg lehet vásárolni magán ellátást Magyarországon, azt mind nyújtják az egészségbiztosítások! Életszerűbb és gyakorlatias, ha a magunk választott egészségbiztosítójával szerződünk le és annak fizetjük az egészségbiztosításunkat, vagyis választhatunk az ellátások között. 2019-ben már sokan választják a rugalmasabb, várakozás nélküli egészségbiztosításokat.

A Biztosítsd az Egészséged Egyesület célja, az egészséges életmódért, mint közös célért való együttműködés megvalósítása tagjai körében, ami valóban irányt mutat, hasznos gyakorlatias tanácsokat nyújt, és akkor is fogja a kezünket, ha egészségünkkel kapcsolatosan bármely probléma merülne fel.

Ha szeretnél részletes tájékoztatást, lépj kapcsolatba velünk:

TÁJÉKOZTATÁST KÉREK (https://dokitokosan.hu/kapcsolat/)