Érdemes áttekinteni egészségbiztosításunkat

Biztonságunk mindennél fontosabb, nincs is jelenleg ennél aktuálisabb. Mi történik, ha elveszítjük munkánkat? Mi lesz a családunkkal, ha lebetegszünk? Nem árt erre mielőbb felkészülnünk.

Az egészségbiztosítás a legtöbb családban már alapvető dolog, egyáltalán nem luxus. Megkötését indokolja az állami egészségügyi helyzet, a várólisták és a színvonalbeli lemaradás. Ki ne szeretné, ha a nap 24 órájában elérhető online orvosi tanácsadást kaphatna és kinek ne lenne fontos a várótermekben elvesztegetett idő megspórolása. A biztonságról és az ellátás minőségéről nem is beszélve, hiszen ez adott esetben életet jelenthet. Egy hosszú várólista végére kerülni kockázatos lehet.

Megnyugodhatunk, ha van egészségbiztosításunk?

Nem biztos, hiszen a lényeg gyakran az apró betűs részekben rejlik. Akad olyan egészségbiztosítás, amit nehéz értelmezni és a gyakorlatba átültetni. A helyes az, ha pontosan tudjuk, mit foglal magába egészségbiztosításunk és nem maradnak fenn megválaszolatlan kérdéseink. Teljes értékű védelmet jelent a megkötött egészségbiztosításom? Fizet a biztosító, ha vírustól betegszem meg? Kapok napi kórházi térítést? Meddig? Kell, hogy tudjuk a választ, mert ezek lényeges dolgok, amiket nem árt mielőbb tisztázni.

Szánjunk egy kis időt családunkra és magunkra

Ne engedjük, hogy a biztonságunk bizonytalan legyen. A korlátozásokra való tekintettel, most ki sem kell mozdulnunk otthonunkból, egy rövid online konzultáció is gyorsan megválaszolhatja a fontos kérdéseket. Nyilván szeretnénk, hogy amiért fizetünk, azért pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van, ezért az egészségbiztosításunk legyen napra kész, aktuális. Kollégáinkkal történő videó konzultáció során a lehetőségeink is kirajzolódnak és megelőzhetjük, hogy kellemetlen, váratlan helyzetbe kerüljünk és sokat tehetünk anyagi, pénzügyi biztonságunkért.

A digitális szerződéskötéssel lehetőség nyílik mindent otthonról intézni, tényleg csak egy kis időt kell a pénzügyi áttekintésre rászánni. Esetleg még nincs is egészségbiztosításod? Ideje lépni.

Miben segíthet az egészségbiztosítás?

  • A nap 24 órájában hívható orvosi call centert biztosít.
  • Gyors magánorvosi ellátást, aminek díját a biztosító állja.
  • Második orvosi szakvéleményt külföldi szakorvosoktól.
  • Lehetőséget a külföldi gyógykezelésre.

Összegbiztosítás, avagy szolgáltatás alapú egészségbiztosítás számodra a nyerő? Segítünk eldönteni.

Kérdésed van? Szívesen konzultálnál szakértővel a gyorsabb és megfelelően kiválasztott egészségbiztosítás érdekében? Fordulj szakértőnkhöz!


KONZULTÁCIÓT KÉREK