Hitelkalkulátor a reális tervekért

Új otthonra vágysz? Lecserélnéd régi autód? Húzza a válladat egy rossz konstrukciós, drága hitel? Semmi gond, ha van elegendő spórolt pénzed és megvalósíthatod álmaidat vagy mindörökre felszámolhatod a havi részleteket. Nem így van? Akkor se keseredj el, egy próbát megér – csak úgy játékból, minden kockázat nélkül – az UFS hitelkalkulátor ingatlan, autó, avagy más ingóság vásárlásánál és hitelkiváltásnál is.

Hitelkalkulátor lakásvásárláshoz

Mostanság nagyon elszaladtak a lakásárak, egyre reménytelenebbnek tűnik összespórolni az első vagy egy új lakásra. Érdemes várni az árak csökkenéséig és addig albérletet fizetni vagy a kinőtt lakásban szűkölködni?  Kalkulálj kicsit, hátha jól járhatsz egy személyre szabott, hozzáértő segítséggel kiválasztott lakáshitellel. A tisztánlátás kedvéért megéri beütni az adatokat az UFS hitelkalkulátorba és átböngészni a kínálkozó hitelajánlatokat. Meglepődni ér! Mert valóban sokan elcsodálkoznak majd, hogy az álmai nem is olyan irreálisak, a hitelkalkulátor lakáshitel felvételének lehetőségét teheti számodra elérhetővé.

Mikor érdemes használni a hitelkalkulátort?

 • Amikor nagy értékű beszerzést tervezel és még nem döntöttél az értékhatárról.
 • Ha azt szeretnéd megtudni, milyen önrész szükséges, tehát mennyit kell még összespórolnod álmaid megvalósításához.
 • Megtudhatod milyen futamidővel, milyen törlesztőrészletre számíthatsz a kívánt összeg felvételénél.
 • Érdemes összehasonlítani az ajánlatokat a már meglévő hiteleddel, sokat spórolhatsz egy jobb konstrukcióval.
 • Közvetlenül vásárlás előtt jó, ha ismered az éppen aktuális, legjobb ajánlatot.

Használtautó hitelkalkulátor segítségével

Amikor hitelkalkulátorról beszélünk, akkor általában nagy értékű beszerzésekre gondolunk, holott egy használtautó is vásárolható hitelből. Ha opcióként a szabadfelhasználású hitelkalkulátor beállítását jelölöd ki, bármilyen összeget beírhatsz. Játszadozhatsz kicsit a számokkal és könnyebben körvonalazódhat számodra milyen típusú autó és évjárat közül válogathatsz.

Előnyt jelent egy pénzügyi tanácsadó

Tisztában vagy vele miben segíthet neked egy pénzügyi tanácsadó a hitelfelvételnél? Míg a banki hitelkalkulátor csak az adott bank konstrukcióit listázza, addig az UFS hitelkalkulátor több bank ajánlatát sorakoztatja fel. A gyakorlatlan szemnek valóban nehéz összehasonlítani a különböző lehetőségeket és a számára legelőnyösebb hitelt kiválasztani. A pénzügyi tanácsadó átlátja a részleteket és lefordítja azokat a laikusok számára is. Felhívja a figyelmedet a trükkös, csalogató, de sokszor egyáltalán nem kedvező apróbetűs részekre. Kérdéseket tehetsz fel, kombinálhatsz és egy valóban megnyugtató útra találhatsz segítségével.

Egy kis gyakorlati útmutatás a hitelkalkulátor használatához:

 • A legördülő menü segítségével válaszd ki a hitelcélt (pl.: lakás/ház felújítása)
 • A hitelösszeghez írd be, mennyi pénzre lenne szükséged a banktól.
 • A futamidőhöz írd be hány hónapra vagy hány évre szeretnéd felvenni a hitelt.
 • Az ingatlan vételárához mindig azt az összeget kell beírni, amennyit ér az ingatlan amit felújítassz, vagy megvásárolsz. Ha már volt értékbecslés, könnyebb a dolgod.
 • A havi jövedelemnél a bejelentett nettó (kézhez kapott) fizetésedet kell beírni.
 • Válogass az adatok alatt található opciók közül és pipáld be a számodra fontosat.
 • Végezetül nyomd meg a keresés gombot.

Különféle bankok ajánlatait láthatod a kamatok, törlesztőrészletek és a visszafizetendő teljes összeg megjelölésével. Kalkulálj az UFS segítségével, és kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes konzultációt az UFS pénzügyi tanácsadójától!

Kérdésed van? Szívesen konzultálnál szakértővel a gyorsabb és megfelelően kiválasztott egészségbiztosítás érdekében? Fordulj szakértőnkhöz!