Itt a Fogyasztóbarát hitel! Mitől Fogyasztóbarát? Attól, hogy Neked könnyebb és olcsóbb törleszteni! Ismerd meg a lehetőségeidet és vedd igénybe azt, amit Neked szánt a Magyar Nemzeti Bank! Számolj velünk, hasonlítsd össze és vedd igénybe gyorsan!

Mitől fogyasztóbarát?

Az MNB a bankrendszeri verseny erősítése, a hiteltermékek átláthatóságának és azok, összehasonlíthatóságának növelése érdekében megalkotta a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” minősítést, amelyre csak a pályázati kiírásban meghatározott feltételeknek megfelelő, forint alapú banki lakáshitel termékekkel pályázhattak a bankok.

Miért válasszuk ezt a formát?

  • Mert az MNB által minősített hitelek esetében egyszerűbb a hitelfelvétel menete.
  • Gyorsabb a hitelbírálati idő, valamint a folyósítás ideje is lerövidülhet a többi hitelhez képest, így kiszámíthatóbb lehet a hitelfelvételi folyamat.
  • Mert Lakástakarékpénztárból ingyenesen előtörleszthető.
  • A kamatfelár maximum 3,5 százalékpont lehet (az ügyleti kamat a kamatbázis (referenciakamat) és a kamatfelár összegeként áll elő).
  • A fogyasztóbarát hiteleket a bankok, takarékszövetkezetek a családok otthonteremtési kedvezményével (CSOK) is kínálhatják.
  • Kedvezményes elő és végtörlesztési díj van a futamidő alatt.

Hitelfelvételen gondolkodsz? Jól jönne egy szakértő, aki igényed alapján bekéri, rendszerezi és összehasonlítja a hitelajánlatokat, hogy valóban a legjobbat válaszd? Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes konzultációt az UFS pénzügyi tanácsadójától!