vagyonbiztosítás

Közeledik a viharos időszak

Ahogy beköszönt a tavasz utolsó hónapja és stabilizálódik a jó idő, elérkezik az az időszak is, amikor sokkal valószínűbb a szélsőséges időjárás esélye. Májustól szeptemberig gyakoribbak a károkat okozó szélviharok, hirtelen elárasztó esőzések, jégverés miatti sérülések, villámcsapás okozta veszteségek és a következmények olykor végzetesek.

Az egyik legjobb védelem, ha anyagilag és fizikailag megpróbáljuk megelőzni, hogy károsodjunk egy ilyen helyzetben. Néhány tipp, amivel felkészülhetünk a hamarosan aktuális időjárási körülményekre:

  • Érdemes követni az időjárás előrejelzést és csukott ablakokkal, lehúzott redőnnyel hagyni otthonunkat, amikor a vihar legkisebb esélyét jósolják. Ezzel az üveg is védve lesz a jégtől.
  • Vihar előtt okos dolog áramtalanítani az értékesebb elektromos készülékeket, berendezéseket, mert egy lehetséges villámcsapástól védhetjük meg őket.
  • Nem csak a házban lévő értékeket kell megóvni, hanem kívülről is védőpajzsot kell húzni, például a tetőszerkezet állapotát figyelemmel kell kísérni, a vízbefolyás lehetséges útját el kell zárni.
  • Amennyiben előfordulhat vízbefolyás, egy szivattyú mindig álljon rendelkezésre a házban.
  • A kertben is nézzünk körül időben. A veszélyes fákat ki kell vágatni a kerti bútoroknak pedig előre kitalálni a menedékhelyet, hogy egy hirtelen vihar előtt gyorsan tudjunk cselekedni.
  • A ház és értékek védelmében a vagyonbiztosítás anyagi kompenzációt jelenthet egy mégis bekövetkező kár esetén. Tanácsadóink segítenek kiválasztani a egyéni igényekre, környezeti adottságokra, meglévő vagyontárgyakra optimalizált vagyonbiztosítást a piacon lévő kínálatból. Szakértőink az apró betűs részekre is felhívják a figyelmet, így nem érhet minket meglepetés egy esetleges kár esetén.

Sőt! A biztosítás megkötése után kezelik a biztosítási szerződésünket és kár esetén leveszik a gondot a vállunkról és profi ügyintézéssel ajándékoznak meg minket. Mindezt természetesen teljesen díjmentesen. Ugye megéri?

Az online szerződéskötéssel már otthonról elintézheted vagyonbiztosításod, kérj ingyenes konzultációt, hogy megválaszolhassuk felmerülő kérdéseidet!

Fordulj szakértőnkhöz!


KONZULTÁCIÓT KÉREK