UFS Group a sportbiztosítások szakértője

Az UFS Group elkötelezetten támogatja teljes körű biztosítási megoldásaival és másfél évtizedes szakértelmével a sportolókat – felnőtteket, gyermekeket, profi és amatőr sportolókat egyaránt – abban, hogy megfelelő védelmi hálóval rendelkezzenek, és pénzügyi biztonságban lehessenek egy esetleges sérülés esetén is. Hiszen a sportolókra hatványozottan igaz, hogy azonnali és profi orvosi ellátásra, a gyógyulási időszak alatt pedig rehabilitációra van szükségük! Ami megfelelő anyagi fedezet nélkül nem, vagy csak részben valósítható meg.

Miért van szükség egy komplex sportbiztosításra?

 Magyarországon még mindig extrémnek számít egy magas szintű sportbiztosítás, pedig külföldön már jó ideje elképzelhetetlen, hogy egy sportoló, akár profi akár amatőr megfelelő biztosítás nélkül lépjen a pályára. Természetesen itthon is megtalálhatóak a különböző sportbiztosítási termékek, de ezekről a sérülés után rendszerint kiderül, hogy nagyon korlátozott a térítési szolgáltatásuk. Pedig a sportolók nem engedhetik meg maguknak, hogy egy sérülés után biztos háttér nélkül maradjanak, hiszen sok esetben az ellátás és a rehabilitáció több százezer forintba vagy akár több millióba is kerülhet. Ahogy egy előre nem tervezett műtét és a VIP kórházi ellátás díja már idehaza is a csillagos eget súrolja, úgy a rehabilitáció költsége is óránként akár több tízezer forintba is kerülhet. A sportolónak és a klubjaiknak is a gyors, szakszerű felépülés a fontos, azonban ez jelentősen megterheli a költségvetésüket. Ennek elkerülése érdekében van kiemelt szerepe, egy teljes körű sportbiztosításnak!

Mire terjed ki egy megfelelő sportbiztosítás?

Egy sérülés esetén a lelki trauma után az orvosi és rehabilitációs költségek a legfájóbb pont. Profi sportolónak pedig még gyorsabban kell gyógyulnia, hogy mielőbb pályára tudjon lépni.

Egy teljes körű sportbiztosításnak alábbiakat szükséges legalább tartalmaznia:

  • soron kívüli diagnosztikai vizsgálatok (pl. Ultrahangos vizsgálat, CT, MRI)
  • szakorvosi vizsgálatok
  • fedezet extra kórházi és műtéti költségek finanszírozására,
  • kieső jövedelem pótlására szolgáló biztosítás,
  • rehabilitáció, gyógytorna és a különböző terápiák fedezésére szolgáló kiegészítő biztosítások.

Profi sportoló vagy? Vagy fontos számodra az egészséges életmód, ezért szabadidődben rendszeresen sportolsz? Extrém hobbid van? Vagy gyermeked számára a sport mindennapi élete része? Akkor ne kockáztass! Gondolkozz előre, hogy a sport valóban azt a határtalan szabadságérzést jelenthesse, még egy esetleges sérülés esetén is!

 Hozz felelős döntést ma! Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes konzultációt a sportbiztosításokban is jártas pénzügyi tanácsadóinktól!