A sportbiztosítás az UFS Group számára kiemelt terület

Az UFS Group elkötelezetten támogatja a sportbiztosítás teljes körűen kidolgozott megoldásaival és másfél évtizedes szakértelmével a sportolókat – felnőtteket, gyermekeket, profikat és amatőröket egyaránt – abban, hogy megfelelő védelmi hálóval rendelkezzenek, és pénzügyi biztonságban lehessenek egy esetleges sérülés esetén is. Hiszen a sportolókra hatványozottan igaz, hogy azonnali és profi orvosi ellátásra, a gyógyulási időszak alatt pedig rehabilitációra van szükségük! Ami megfelelő anyagi fedezet nélkül nem, vagy csak részben valósítható meg.

Miért segít egy komplex sportbiztosítás?

 Magyarországon még mindig extrémnek számít egy magas szintű sportbiztosítás, pedig külföldön már jó ideje elképzelhetetlen, hogy egy sportoló, akár profi akár amatőr megfelelő biztosítás nélkül lépjen a pályára. Természetesen itthon is megtalálhatóak a különböző sportbiztosítási termékek, de ezekről a sérülés után rendszerint kiderül, hogy nagyon korlátozott a térítési szolgáltatásuk. Pedig a sportolók nem engedhetik meg maguknak, hogy egy sérülés után biztos háttér nélkül maradjanak, hiszen sok esetben az ellátás és a rehabilitáció több százezer forintba vagy akár több millióba is kerülhet.

Ahogy egy előre nem tervezett műtét és a VIP kórházi ellátás díja már idehaza is a csillagos eget súrolja, úgy a rehabilitáció költsége is óránként akár több tízezer forintba is kerülhet. A sportolónak és a klubjaiknak is a gyors, szakszerű felépülés a fontos, azonban ez jelentősen megterheli a költségvetésüket. Ennek elkerülése érdekében van kiemelt szerepe, egy teljes körű sportbiztosításnak!

Mire terjed ki egy megfelelő sportbiztosítás?

Egy sérülés esetén a lelki trauma után az orvosi és rehabilitációs költség a legfájóbb pont. A profi sportolónak pedig még gyorsabban kell gyógyulniuk, hogy mielőbb pályára tudjanak lépni.

Egy teljes körű sportbiztos az alábbiakat tartalmazza:

  • soron kívüli diagnosztikai vizsgálatok (pl. Ultrahangos vizsgálat, CT, MRI)
  • szakorvosi vizsgálatok
  • fedezet extra kórházi és műtéti költségek finanszírozására,
  • kieső jövedelem pótlására szolgáló biztosítás,
  • rehabilitáció, gyógytorna és a különböző terápiák fedezésére szolgáló kiegészítő biztosítások.

Extrém sport biztosítás a kalandok idején

Az extrém sport izgalmai egyben bátorságot is igényelnek, de az “ezt is megcsináltam” érzés a próbatételek után felejthetetlen. Újabb és újabb kihívások, új és új élmények kívánnak ismétlést, de a kockázattal is számolni kell. Sziklamászás, ejtőernyős ugrás, evezés a zuhatagban egyáltalán nem veszélytelen és jól tudjuk a baj ritkán kér időpontot, leginkább kopogtatás nélkül töri ránk az ajtót.

Tudtad? A társadalombiztosítás az extrém sportok baleseteinél csak a sürgősségi ellátást finanszírozza, a többi ellátáshoz keményen zsebbe kell nyúlni. Az extrém sport biztosítás mellett teljes nyugalommal hódolhatsz a szenvedélyednek, mert egy esetleges baleset esetén anyagi segítséget kapsz. Ha összehasonlítanád az extrém sport biztosítás díját az esetleges orvosi költségekkel, nem kockáztatnál tovább, azonnal tudnád, hogy mit kell tenned.

Ne kockáztass! Gondolkozz előre, hogy a sport valóban a határtalan szabadságérzést jelenthesse, még egy esetleges sérülés esetén is!

Hozz felelős döntést ma! Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes konzultációt a sportbiztosításokban is jártas pénzügyi tanácsadóinktól!